Testimonials Instellingen

Circus Andersom
Amsterdam

“Het contact met Stage Cultuur Inclusief gaat altijd heel persoonlijk; Maxime denkt mee, is behulpzaam en reageert vlot. “

Voor ons als klein kunstenaarscollectief is het van grote waarde dat er een platform is wat eenvoudig werkt en waar wordt gekeken op welke alternatieve manieren je stagiaires kan vinden. We hebben tot nu toe twee stagiaires mogen begeleiden via dit platform. Voor dit jaar wensen we voor onszelf nieuwe samenwerkingen!

The Grey Space In the Middle
Den Haag

“We kijken terug op zeer waardevolle stagetrajecten en een fijne samenwerking met Stage Cultuur Inclusief. “

Sollicitanten die zich bij ons melden vonden Stage Cultuur Inclusief en vice versa. Stage Cultuur Inclusief heeft ons bijgestaan in de werving en selectie en maakte het voor ons mogelijk een betere vergoeding te bieden. Dit is iets wat wij hierdoor ook op de langere termijn zullen blijven doen om onze stage posities toegankelijker te maken.”

Noordwoord
Groningen

“Sinds kort werkt Yvonne met ons mee aan de programmering van ons poëziefestival Dichters in de Prinsentuin. “

Het is voor haar een mooie kans om een literatuurorganisatie van binnenuit te leren kennen en haar netwerk uit te breiden. Voor ons is het fijn iemand met nieuwe frisse ideeën in de organisatie te hebben. We zijn blij met de bemiddeling en ondersteuning van Stage Cultuur Inclusief.”