Stage Cultuur Inclusief heeft toegang tot prachtige stages en leerplekken in de culturele en creatieve sector. We helpen onderwijsinstellingen graag om de studenten en starters bij de juiste stages/werkervaringsplek te kunnen plaatsen. Zoekt u een stage voor uw studenten? Laten we samenwerken!

Onderwijsinstellingen hebben vaak banden met het bedrijfsleven, maar vergeten dat de kunstsector een sector is waar veel stagemogelijkheden zijn: van ict tot marketing, van productie tot administratief. Stage Cultuur Inclusief is een intermediair tussen culturele instellingen én studenten/starters voor stageplaatsen en werkervaringsplekken. Belangrijkste speerpunt is het aanbieden van inclusieve stages met een persoonlijke bemiddeling.

Hebben jullie een stage- of een carrièredag? Of geïnteresseerd in een focusbijeenkomst over stagediscriminatie in uw regio? Laat ons dit vooral weten. Wij kunnen uw event promoten in onze kanalen, bijdragen met een workshop over inclusieve stages of u in contact brengen met adviseurs op dit gebied.

Zoekt u een stage voor uw studenten? Wilt u meer weten over het platform en onze werkwijze? Of heeft u ook een plek waar wij een presentatie of een workshop kunnen verzorgen? Neem contact op met Maxime Hallatu, projectcoördinator SCI via maxime@stagecultuurinclusief.nl!

Terug naar Nieuws