“Ik ben dankbaar dat ik, als student-af, via Stage Cultuur Inclusief de mogelijkheid heb gekregen om een stage buiten mijn studie om te doen – en zo heb kunnen ontdekken en vooral kunnen bevestigen dat ik inderdaad verder wil binnen de culturele industrie. Zodoende heb ik via deze stage meer zelfvertrouwen gekregen over mijn vaardigheden in dit gebied.”

Charlie, liep met veel plezier stage bij The Grey Space In the Middle te Den Haag. “Ik heb me in deze periode ontzettend thuis gevoeld, waar de gezellige praatjes met mijn collega’s en stagebegeleider aan hebben bijgedragen. Ik werd gelijk opgenomen in het ervaren team, en heb hierdoor veel kunnen leren en mijzelf kunnen ontwikkelen.”

Stage Cultuur Inclusief
Ook op zoek naar een stagiair? Culturele instellingen (gesubsidieerde en niet-gesubsidieerd) kunnen hun mbo, hbo en wo stages aanmelden op de website. Na een geslaagde match kunnen culturele instellingen een bijdrage aanvragen van € 1000,- als tegemoetkoming in de kosten van de stagevergoeding. Deze regeling loopt nog tot november 2023. Het platform is een initiatief van de Rijkscultuurfondsen.

  • Stages in de culturele en creatieve sector
  • Stimuleren van divers talent
  • Persoonlijke bemiddeling
  • Financiële bijdrage voor de instelling bij geslaagde match

Vacature plaatsen? Maak HIER een account aan.

Terug naar Nieuws